23 de juny del 2021
L’Espanya de Llorenç Gómez i Edu Suárez, i la Suïssa d’Eliott Mounoud estan a un partit de la Copa del Món
Els dos equips han assolit l’accés als quarts de final i resten a l'espera de conèixer al seu rival.
La Selecció Espanyola i la Selecció Suïssa han certificat aquest dimarts la presència als quarts de final del classificatori de la Copa del Món. Per tant, els futbolistes internacionals de Torredembarra que participen en el torneig, Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Eliott Mounoud, estan a un partit d’aconseguir el bitllet per disputar la cita mundial a Rússia.

El combinat espanyol ha obtingut la classificació en vèncer a Polònia amb un gol decisiu del torrenc Llorenç Gómez en la pròrroga. Els polonesos han anat sempre per davant en el marcador, i l’equip de Christian Méndez ha hagut d’igualar un 4-6 en el tercer i últim quart per forçar el temps extra.

El triomf, de 2 punts, li assegura la segona posició del grup per darrere de Bielorússia, que ha guanyat a Noruega. Les dues seleccions es juguen aquest dimecres, a les 16.30h, la primera plaça i emparellar-se amb el segon del grup B, Itàlia o Alemanya.

Quant a Suïssa, l’equip d’Eliott Mounoud ha superat a Azebaidjan per 8-5, i s’ha assegurat la primera plaça. El conjunt mai ha anat per darrere en el marcador. Malgrat que el rival li ha empatat dues vegades, ha encarrilat el partit en el segon temps amb un 6-2.

El torrenc i els seus companys juguen aquest dimecres, a les 19.15h, davant França amb l’objectiu de completar la fase de grups amb el ple de victòries. El seu rival en els quarts de final serà el primer del grup A, Portugal o Ucraïna.

Tots els partits de la competició es poden veure en directe a través del canal de Youtube de Beach Soccer World o per LaLigaSports TV.