28 de juny del 2021
El Creixell goleja al filial del Constantí i escala fins a la 3a posició (1-6)
Els creixellencs no fallen abans del partit decisiu davant el Perafort, mentre que el Catllar ‘B’ suma un punt davant el Tàrraco
La UE Creixell ha superat amb nota la primera de les tres ‘finals’ que té en la recta final de la lliga al Grup 24 de Quarta Catalana en vèncer al filial del Constantí per 1-6. Els del Baix Gaià s’han sobreposat a diverses baixes, com la d’Achraf Maadi, i al confinament que van haver de fer durant 10 dies pel cas positiu que es va detectar al filial del Catllar, el seu darrer rival.

El Creixell s’ha avançat ben aviat amb el gol d’Omar Matias en el minut 4, i ha encarrilat el triomf en els últims minuts del primer temps amb la dobleta de Carlos Cuerda.

Els locals han escurçat la diferència a l’inici del segon temps, però Santiago Ros ha esvaït tots els dubtes tres minuts després amb l’1-4. Ja en la recta final del duel, Sergio Pieris i Joel Ribas han completat la golejada.

El tècnic creixellenc, José Miguel Reyes, ha elogiat l’esforç de l’equip després de no haver pogut entrenar durant tota la setmana. Amb tot, recorda que segueixen depenent de si mateixos per assolir l’ascens, i que amb aquesta mentalitat sortiran a jugar contra el segon classificat, el Perafort, en un duel decisiu. La diferència entre ambdós és de tres unitats.

En l’altre partit amb representació del Baix Gaià, el filial del Catllar ha empatat al camp del Tàrraco després de deixar escapar un avantatge de 0-2 gràcies als gols de Dionisio González i Pere Lloret.

Els locals, que estaven obligats a guanyar per seguir optant a l’ascens, ha descomptat en el 33’, i finalment han fet l’empat en l’inici del segon temps. Els dos gols els ha anotat Rubén, però ni ell ni cap company han pogut perforar la porteria d’Àlex Lambea per tercera vegada.

L’equip catllarenc jugarà el pròxim diumenge l’últim partit de la temporada, i ho farà a casa davant el filial del Segur.