Esports
Foto: Consells Esportius de Catalunya
20 de juliol del 2021
Els Consells Esportius de Catalunya i Mutuacat signen un conveni per a les properes dues temporades
L’acord garanteix a més de 250.000 esportistes una cobertura sanitària a 150 centres repartits arreu del territori català
El president dels Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo, i el president de Mutuacat, Sergi Macià, han signat un conveni de col·laboració pel qual Mutuacat oferirà assegurances esportives a tots els esportistes dels consells esportius per a les temporades 2021-2022, 2022-2023. La signatura d’aquest conveni permetrà aprofitar les sinergies de les dues entitats i garantir als més de 250.000 esportistes vinculats als consells esportius una cobertura sanitària esportiva amb més de 150 centres repartits arreu del territori català.

L’àmbit del conveni començarà aquest pròxim mes de setembre amb l’inici de la nova temporada i cobrirà infants, joves i adolescents que participen en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya i adults que competeixen dins l’Esport Popular. Domingo ha destacat la importància d’un acord d’aquestes característiques als micròfons d’Altafulla Ràdio.

Jaume Domingo, president dels Consells Esportius de Catalunya, assegura que “els Consells Esportius de Catalunya som una entitat que tenim clar els nostres valors, que sabem que l’esport és per a tothom sigui quina sigui la seva situació social, familiar, econòmica i de gènere”. Per aquest motiu, Domingo ha explicat que la llei contempla que hi hagi unes assegurances al darrere de la pràctica esportiva, i en aquest sentit, els Consells ofereixen a tots els seus esportistes “una cobertura sanitària esportiva, pròxima, de qualitat i sobretot de territori”.

Per la seva banda, Sergi Macià, director general de Mutuacat, diu que “amb aquest acord arribarem també a l’esport escolar, a l’esport dels consells esportius, inclusiu, democràtic i universal. Ens honora molt donar servei a un esport que no exclou a ningú ni per aptituds ni per falta de mitjans i que busca la formació dels infants en valors i en hàbits de vida saludable”. Macià, afegeix que “des de Mutuacat tenim un compromís clar amb l’esport, per això protegim tots els models esportius que hi ha a Catalunya: el federat i el que representen els Consells Esportius de Catalunya amb l’esport en edat escolar i l’esport popular”.
Jaume Domingo, president dels Consells Esportius de Catalunya
Jaume Domingo, president dels Consells Esportius de Catalunya
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla