04 d'octubre del 2021
L’Altafulla femení debuta amb victòria al camp del Bellvei (1-2)
Els gols de Marta Ramos i Judith Mata fan que les abelles s’emportin els 3 punts
El primer equip femení del CE Altafulla ha debutat aquest diumenge a la Lliga Femení 7 TGN, i ho ha fet assolint la primera victòria de la temporada al camp de l’Atlètic Bellvei. Les abelles s’han imposat per 1-2 gràcies als gols de Marta Ramos i Judith Mata en la primera part.

Les groc-i-negre afrontaven la cita amb algunes absències, i la dificultat de jugar en l’únic camp de terra que hi ha a la lliga. Malgrat la intensitat i convicció del rival, ni una cosa ni l’altra els hi han impedit celebrar el primer triomf. El tècnic, Marc Pérez, ha explicat les dificultats que s’han trobat.

Després d’un inici difícil pels arguments de les locals, el gol de Marta Ramos en el minut 9 els hi ha donat tranquil·litat. Cert és que han concedit massa ocasions. Afortunadament, les davanteres locals no han estat encertades, i quan sí que ho han estat, ha aparegut la portera Elsa Gutiérrez.

El 0-2 ha arribat abans del descans, amb un remat de Judith Mata des del punt de penal. L’Altafulla ha pogut ampliar el marcador en el segon temps, sobretot al contraatac, i a causa de la manca d’encert, ha hagut de patir fins al final. El Bellvei ha descomptat en la darrera acció del partit, fruit d’un servei de banda, on Yessica González ha empès la pilota al fons de la xarxa.

L’entrenador de l’Altafulla, Marc Pérez, creu que han concedit massa ocasions, posant en risc l’avantatge que tenien en el marcador, i que també els ha mancat encert en les ocasions que han generat.

L’Altafulla comença la lliga 7è amb 3 punts. El pròxim diumenge s’estrenarà al Joan Pijuan davant la Selva del Camp (19.30h), un dels rivals directes en les darreres temporades.