07 d'octubre del 2021
La rierenca Júlia Suárez participa aquest cap de setmana en el Campionat d’Espanya de Federacions Sub16
La Federació Catalana d’Atletisme l’ha seleccionada per disputar la prova els 3.000 metres marxa
Bones notícies per a l’atletisme del Baix Gaià. La nova temporada comença amb la convocatòria de la rierenca Júlia Suárez per disputar el Campionat d’Espanya de Federacions Sub16, que se celebra aquest cap de setmana a Cuenca.

L’atleta del Club Atletisme Tarragona ha estat seleccionada per la Federació Catalana d’Atletisme (FCA) per disputar la competició en la qual es donen cita les joves promeses de cada comunitat autònoma. La seva projecció, ratificada amb els bons resultats que va aconseguir en l’anterior temporada, li han permès entrar a la llista per participar en la prova dels 3.000 metres marxa.

De fet, la mateixa Suárez reconeixia a mitjans de juliol, que havia clos la millor temporada de la seva curta carrera com atleta. Tot, després d’assolir la medalla d’or en el Campionat d’Espanya amb una marca de 13 minuts i 32 segons, que va suposar un nou rècord en els campionats estatals, quedant-se a només 12 segons del rècord d’Espanya. Durant el curs també va aconseguir altres medalles, i va participar en competicions de major categoria.