Esports
Foto: Jordi Santacana
08 d'octubre del 2021
El triatló d’aquest dissabte comportarà afectacions al trànsit
De 16.30h a 18.30h es talla el trànsit rodat i s’han d’utilitzar vies alternatives tant per entrar i sortir del poble, com per moure’s per l’interior
El triatló popular d’aquest dissabte comporta diverses afectacions al trànsit a Altafulla. Des de les 16.30h i fins a les 18.30h, es talla el pas de vehicles rodats en alguns carrers, i es dona pas alternatiu quan es consideri oportú des de la Policia Local i l’organització.

Durant la prova de bicicleta, que es preveu de les 17.10 a les 18.10h aproximadament, l’organització adverteix que és difícil donar pas als vehicles. Quan finalitzi, les entrades, sortides i sentits dels carrers tornen a la normalitat.

Per accedir a Altafulla, les persones que vinguin des de Torredembarra per anar a Baix a Mar, poden fer-ho pels Munts. Per anar al poble, han de circular per via Hercúlea, Fassina, fins al camí del Prat. Si es ve en sentir Barcelona, es recomana utilitzar la variant d’Altafulla direcció Tarragona, i entrar per Ferran fins a arribar al Buffet. Des d’aquí s’ha d’anar direcció a Caïd Ismail i creuar al carrer de La Portalada. És la mateixa mesura per als que vénen de Tarragona per l’entrada de La Móra.

Per sortir del municipi, els que hagin d’anar direcció Torredembarra han de circular pels Quatre camins o pels Munts, en el cas de fer-ho des de Baix a Mar. Els conductors que hagin d’anar a Tarragona, han de sortir pel carrer Alzina travessant cap al carrer Avellaners i sortint pel carrer Via Roviano i Migdia.
Social
Et recomanem
Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
25 de novembre a les 18:00h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i CC del Tarragonès
“Història del protestantisme als PPCC”, per J.L. Carod-Rovira
26 de novembre a les 19:30h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d’Altafulla i Mans per l’Acció Solidària
CAPgira, matèries de primera per productes excepcionals
27 de novembre a les 12:00h. a les escoles Teresa Manero.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla