13 d'octubre del 2021
El Cadet de l’Altafulla s’estrena a la lliga amb una derrota a Creixell (5-3)
L’equip de Mohamed Amhadar paga car la manca de punteria, amb dos penals errats inclosos
El Cadet ha estat l’únic dels tres equips de Futbol 11 del CE Altafulla, que ja ha debutat a la competició de lliga. Mentre l’Infantil i el Juvenil han descansat, l’equip de Mohamed Amhadar s’ha estrenat amb una derrota a domicili al camp del Creixell.

Els locals han encarrilat el triomf en l’equador del primer temps amb la dobleta d’Àlex Cafazzo i el gol d’Iván Pares. L’altafullenc Gael González ha descomptat en el 23’, però Nonat Pérez ha tornat a ampliar la diferència abans del descans. En la segona part, l’intercanvi de cops amb els gols del creixellenc Cafazzo i els visitants Adrià Mestre i Àlex Padilla han instaurat el 5-3 final.

L’entrenador de l’Altafulla, Mohamed Amhadar, ha reconegut que els hi ha estat difícil jugar a les 9h, amb tot el que comporta, i també ha lamentat la manca d’encert que ha tingut amb dos penals errats inclosos.

El Cadet de l’Altafulla s’estrena aquest dissabte al Joan Pijuan amb la visita del CFB Marc Bartra (15h). Per la seva part, el Juvenil debuta el mateix dia al camp del Vendrell (17h), mentre que l’Infantil ho fa diumenge al feu de la Joventut Bisbalenca (17.30h).