18 d'octubre del 2021
Dos gols de Manu Cobacho premien el bon partit del CE Altafulla davant el Vila-seca (2-0)
Els altafullencs es consoliden en l’equador de la classificació i aquest dilluns començaran a preparar el derbi de dissabte a Roda de Berà
El CE Altafulla ha superat aquest dissabte al Vila-seca CF i s’ha retrobat amb la victòria, la primera que ha celebrat enguany davant l’afició a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. La dobleta de Manuel Cobacho ha premiat el bon partit que ha fet l’equip de Raúl Tudela, que també s’ha beneficiat de l’expulsió del visitant David Ramírez en el 32’ per una dura entrada sobre Yeray Fité.

En declaracions a Altafulla Ràdio, Manuel Cobacho, s’ha mostrat molt content d’ajudar a l’equip amb els seus gols. Igualment, ha reconegut que “ha estat un partit estrany”, i que el descans els ha vingut bé per aclarir les idees i com havien de gestionar la segona part.

L’acció ha arribat set minuts després que Cobacho hagi marcat l’1-0 amb un remat de cap d’autèntic ‘9’ de l’àrea. La centrada d’Enric López des de la banda esquerra ha estat mesurada al mil·límetre perquè el davanter de Sant Pere i Sant Pau pogués rematar des del punt de penal.

Tot i això, els groc-i-negre han patit per aconseguir la victòria. Malgrat jugar amb un jugador menys, el Vila-seca ha seguit creant perill amb els contraatacs. La defensa, de tres centrals, i el col·lectiu en general s’han esforçat perquè cada acció acabés sense conseqüències, igual que un Mohamed Lamkadem, que ha tornat a la titularitat.

L’Altafulla, finalment, ha sentenciat el partit, precisament, en un contraatac. Genís Cañas ha habilitat amb una passada a l’espai a Sergio Gallo per la banda esquerra, i aquest ha centrat la pilota al punt de penal, on Cobacho l’ha tornat a enviar al fons de la xarxa.

L’Altafulla es consolida en l’equador de la classificació, i és 7è amb 8 punts, a tres de la tercera plaça. El pròxim dissabte, es desplaça a Roda de Berà per jugar el primer derbi del Baix Gaià del curs a Segona Catalana. Li espera un rival, que ve de golejar la Cultural Bonavista (0-6), i que és segon classificat.