Esports
Foto: Edu Suárez
21 d'octubre del 2021
Edu Suárez i José Arias preparen a Torrox la Copa Intercontinental amb la Selecció Espanyola
Els torrencs formen part d’una convocatòria de 20 futbolistes, de la qual sortiran els 12 que competiran a Dubai
Els futbolistes de Torredembarra Edu Suárez i José Arias es troben immersos en la concentració de la Selecció Espanyola de futbol platja, que s’està duent a terme a Torrox (Màlaga). L’objectiu és preparar la presència a la Copa Intercontinental, que es disputarà a Dubai del 2 al 9 de novembre, una cita que els torrencs volen disputar.

Després del Mundial de Rússia del passat mes d’agost, el combinat nacional ha patit força canvis. Un relleu generacional lògic i necessari, accentuat també per la retirada de Llorenç Gómez. Altres veterans com el també torrenc Adrián Frutos, tampoc formen part de la nova etapa.

El torrenc Eduard Suárez, ha explicat en declaracions a Altafulla Ràdio, les diferències patents que existeixen respecte als últims temps. Entre els 20 jugadors, que han estat convocats, hi ha molts que s’estrenen per primera vegada, i que competeixen per estar també en la pròxima cita continental.

El davanter de la Selecció Espanyola ha assegurat, que el treball en la concentració és intens i positiu. Lògicament, la cohesió del gruix del grup que ha de formar el combinat nacional en els pròxims anys encara s’ha de materialitzar. La competició, tant la Intercontinental com les següents que se celebrin, ha de servir per acabar de fixar aquests nexes.

La pròxima setmana, el seleccionador Christian Méndez escollirà els 12 jugadors que disputaran la Copa Intercontinental de Dubai. Com un dels més veterans, Suárez té pràcticament la plaça garantida, mentre que José Arias treballa per convertir-se en un fix en la nova etapa de la Selecció.
Edu Suárez, jugador de la Selecció Espanyola
Edu Suárez, jugador de la Selecció Espanyola
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla