Esports
Foto: Beach Soccer World
21 d'octubre del 2021
Eliott Mounoud és un dels tres finalistes per rebre el premi al ‘Millor porter de l’any’ de futbol platja
El torrenc competeix en les votacions amb el rus Stanislav Kosharnyi i el senegalès Al Seyni N’Diaye
El porter de Torredembarra, Eliott Mounoud, ha estat seleccionat com un dels tres finalistes que opten al premi de ‘Millor porter de l’any’ de futbol platja. L’actuació al Mundial de Rússia, on va ser guardonat amb el Guant d’Or després de ser clau en el subcampionat de Suïssa, ha estat un argument de pes per al jurat.

En declaracions al Baix Gaià Esports, Mounoud ha reconegut que “és un somni que tinc des de petit”, i que lògicament li agradaria pujar a l’escenari i recollir el premi en la cerimònia, que tindrà lloc a Dubai el 6 de novembre. Els altres candidats són el rus Stanislav Kosharnyi i el senegalès Al Seyni N’Diaye.

Encara amb una competició per disputar, la nominació a ‘Millor porter de l’any’ és ja un premi majúscul a la bona temporada, que el torrenc està completant tant amb la Selecció Suïssa com en els diferents clubs, que ha defensat. Entre ells, el San Francisco, amb el qual s’ha proclamat campió de la Copa i la Supercopa d’Espanya, o el CSKA de Moscou, amb el qual ha disputat la Copa de Rússia.

El pròxim repte d’Eliott Mounoud és el Mundial de Clubs, que se celebra a Moscou entre el 27 i el 30 d’octubre. El torrenc jugarà amb l’Spartak de Moscou amb l’objectiu de fer un bon paper tant en l’àmbit individual com col·lectiu. Una bona actuació a la capital de Rússia podria ser definitiva de cara a la candidatura al ‘Millor porter de l’any’.
Eliott Mounoud, jugador de la Selecció de Suïssa
Eliott Mounoud, jugador de la Selecció de Suïssa
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla