Esports
Foto: Gemma Rosell
21 d'octubre del 2021
La rierenca Gemma Rosell està disposada a tornar a gaudir sobre la bicicleta després de retirar-se en la Titan Desert 2021
La ciclista del KH-7 segueix recuperant-se de l’esforç en la competició, i ja pensa en la preparació de la propera edició
La rierenca Gemma Rosell descansa aquest dies després d’haver participat en la Titan Desert 2021, que enguany havia tornat al Marroc després que l’anterior edició se celebrés a Almeria a causa de la Covid-19. La ciclista del KH-7 va haver de retirar-se en la cinquena i penúltima etapa, la qual cosa li ha plantejat diversos dubtes, com és lògic en aquesta mena de situacions.

En declaracions al Baix Gaià Esports, Rosell ha assegurat que per completar aquestes competicions tan dures, “fer molts quilòmetres no és l’únic que necessites”. Per tant, posa de manifest que s’ha d’estar preparada en tots els sentits per afrontar l’exigència de cada etapa.

Com ha reconegut, gaudir de l’esport, la bicicleta i la competició és el que més l’importa. És el que l’anima a entrenar i a proposar-se el mateix repte cada any. Si bé enguany ha patit moltíssim, fins al punt d’haver-se de retirar, confia que amb el pas dels dies pugui extreure aspectes positius de cara al futur.

Gemma Rosell participava enguany en la modalitat duo mixt amb un company d’equip, Quique Moreno. La manca d’entrenament conjunt, tenint en compte que les seves característiques a sobre de la bicicleta són completament diferents, va provocar la seva desqualificació. Com ha dit la rierenca, però, van tenir l’oportunitat de passar a la modalitat individual, on malauradament, només ell va acabar.

En declaracions a aquesta casa, Rosell també ha destacat que, deixant de banda la retirada, també s’ho ha passat bé en diversos moments. Apunta, que un dels elements més divertits de la competició és el sistema de navegació, que serveix per orientar-se en els recorreguts. Curiosament, és un aspecte que domina, i que ha sabut gestionar durant la prova. Ara, cal detectar allò que no ha funcionat, per afrontar amb garanties l’edició del 2022, que serà la sisena en la qual participarà.
Gemma Rosell, ciclista del KH-7
Gemma Rosell, ciclista del KH-7
Gemma Rosell, ciclista del KH-7
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla