25 d'octubre del 2021
El CB Altafulla – BBG celebra a la pista del CB Alcover la primera victòria (46-58)
Els germans Opisso, Mateu i Ricard, lideren els altafullencs amb 21 i 15 punts, respectivament
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià ha celebrat per fi la primera victòria de la temporada. En el primer partit en el qual s’ha enfrontat a un rival directe, el CB Alcover, els altafullencs han fet valdre el talent i les petites dosis d’experiència, que han acumulat en els partits anteriors.

L’equip de David Ruiz, comandat sobre la pista pels germans Opisso, Mateu (21 punts) i Ricard (15 punts), s’ha imposat en el primer i el segon quart amb marcadors molt ajustats. Així, ha arribat al descans amb un favorable 26-33. El tercer quart l’ha perdut per un punt (13-12), però en el darrer ha assegurat el triomf amb un 7-13.

L’entrenador ha reconegut, que és una victòria important “per fer créixer els ànims” del vestidor, i que ara toca seguir treballant per obtenir més resultats com aquest. Igualment, ha dit que l’equip s’ha de creure les seves possibilitats en cada partit, independentment del rival.

L’Altafulla ascendeix a la 7a plaça amb 6 punts i amb un rècord d’una victòria i quatre derrotes. La lliga s’atura el pròxim cap de setmana pel pont, i es reprendrà el 6 i 7 de novembre. Els altafullencs rebran al CB Calafell ‘B’ amb l’objectiu d’encadenar dues victòries.

Per la seva part, el Torredembarra BC precisament ha superat el segona equip calafellenc per 52-65. Manuel Torres i Fernando Martín han estat els més destacats amb 21 i 18 punts, respectivament.

Els torrencs són 6ns amb 6 punts, però tenen dos partits pendents. En la següent jornada rebran el CB L’Arboç en un duel entre aspirants.