25 d'octubre del 2021
La competitivitat del CEVOL Torredembarra és insuficient davant l’Illa Grau (3-0)
Els torrencs cauen contra el líder, que “ha estat superior” en el global del partit, i ara descansen abans del derbi
El CEVO Torredembarra ha tornat amb les butxaques buides de la seva visita a la pista de L’Illa Grau, a Castelló. Els torrencs, malgrat mostrar un bon nivell competitiu en el primer i el segon set, han cedit per 3-0 davant el líder immaculat del Grup C de la Superlliga 2.

Els del Baix Gaià han tingut opcions d’endur-se tant el primer com el segon set, que finalment han perdut per un marcador ajustat de 25-22 en ambdós casos. En el tercer, i ja amb el pes del 2-0, les forces els hi han minvat, i han cedit per 25-17.

Malgrat la igualtat dels resultats, l’entrenador del CEVOL Torredembarra, Iñaki Bescós, ha reconegut que els locals “han estat superiors” en el global del partit. En aquest sentit, ha reconegut que els manca “solidesa i consistència” durant el joc.

Seguint la mateixa línia, Bescós ha apuntat que l’equip ha de ser més fort psicològicament per refer-se dels pitjors moments, i que l’absència de David Sanllehí en els partits a domicili també els pesa en excés.

El CEVOL Torredembarra és últim sense cap punt, i descansa en la pròxima jornada. Per tant, tindrà dues setmanes per preparar el derbi contra el Sant Pere i Sant Pau, que es jugarà el 6 de novembre. Des del cos tècnic creuen que els anirà bé per aïllar-se dels mals resultats, i “acumular feina” de cara a la segona part de la primera volta.