Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
26 d'octubre del 2021
Es tanquen les inscripcions per a la Cursa de Tardor dels Atletes d’Altafulla
L’entitat se centra ja en els últims detalls abans de la cita del pròxim dilluns
Les inscripcions per a la Cursa de Tardor de l’1 de novembre, que organitzen els Atletes d’Altafulla, s’han esgotat aquest dilluns després de l’impuls, que hi ha hagut en els últims dies per part dels corredors. D’aquesta manera, s’han esgotat els 150 dorsals disponibles, i que enguany no s’ampliaran per prudència respecte a la situació sanitària.

Des de l’entitat estan molt satisfets de la resposta que hi ha hagut per part dels corredors, ja que es tracta del primer gran esdeveniment que organitza des d’abans de l’eclosió de la pandèmia. Així ho ha explicat la responsable del voluntariat, Elena Rodríguez, qui ha destacat la col·laboració inestimable dels voluntaris, i que el 33% dels participants són dones.

Rodríguez també ha assegurat que resten petits detalls per tenir-ho tot a punt de cara a la jornada de dilluns. El marcatge del circuit i les infraestructures, que marquen la sortida i l’arribada, són algunes de les accions, que es faran un o dos dies abans.

La prova recupera definitivament el traçat original amb la baixada des del Castell d’Altafulla fins a la platja, la travessa per la llera del riu Gaià, fins a arribar pràcticament a la Riera, on després de creuar per sobre l’N-340, comença l’ascensió a l’Ermita de Sant Antoni. En arribar, els corredors gaudiran d’un refrigeri amb begudes, fruita.

Els participants podran recollir els dorsals aquest divendres a la botiga d’Athletic Events Tarragona, al Ptge. Xavier Montsalvatge 9B, d’11h a 13.15h, i de 17.15h a 19.15h. També el mateix dilluns a la zona de sortida entre les 8.15h i les 9.45h. La sortida serà a partir de les 10h amb sortides esglaonades.
Elena Rodríguez, responsable dels Atletes d'Altafulla
Elena Rodríguez, responsable dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla