29 d'octubre del 2021
El Torredembarra visita a l’imprevisible San Salvador
En una jornada on la Riera descansa, els torrencs s’enfronten a un rival que encadena quatre derrotes seguides, i això el fa més perillós
La UD Torredembarra visita aquest dissabte el camp del San Salvador (17.30h) a la cerca de la quarta victòria seguida. Els torrencs travessen un estat de forma excepcional, i esperen mantenir la bona línia de resultats i de joc després de l’exhibició contra el Llorenç (3-0).

Tot i la bona ratxa, el tècnic Jordi Araus ha advertit en declaracions a Altafulla Ràdio, que “en aquesta categoria, si no estàs al 100% qualsevol equip et pot guanyar”. Ara bé, confia que l’equip mantingui les virtuts, que el mantenen en les places capdavanteres de la lliga.

L’equip local, per contra, travessa per un moment molt dolent. Encadena quatre derrotes seguides, i en els tres darrers partits no ha marcat cap gol. De fet, en general, és un dels equips que menys gols ha marcat amb un total de 7 en 6 partits. Per tot plegat, és 11è amb 6 punts.

La Torre sap que l’Arboç i el Segur, els dos equips que té per davant, difícilment punxaran a Calafell i Alcover. Per tant, una motivació extra per evadir l’excés de confiança i sumar un nou triomf en una jornada on la Riera descansa.