12 de novembre del 2021
Nova oportunitat de victòria per al CB Altafulla – BBG davant el Bàsquet Teresianes
Els altafullencs s’enfronten a un rival directe en la zona baixa, si bé compta amb dos partits pendents de jugar
El Sub21 del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià té novament una bona oportunitat per aconseguir la segona victòria del curs en el partit d’aquest diumenge, al Pavelló d’Altafulla, davant el Bàsquet Teresianes (12.30h).

Els altafullencs van estar molt a prop de donar continuïtat al triomf contra el CB Alcover en l’ajustada derrota del passat cap de setmana contra el CB Calafell ‘B’ (48-52). La falta de concentració, i d’experiència, en els últims minuts els va impedir culminar la remuntada. Una assignatura, que esperen superar davant el Teresianes, que també està involucrat en la zona baixa.

L’entrenador, David Ruiz, ha explicat que el partit d’aquest cap de setmana els ha de servir per compensar la darrera derrota. La clau, una bona defensa i estar concentrats els 40 minuts, ha sentenciat.

Els tarragonins són 8ns amb 6 punts, un menys que l’Altafulla, si bé compten amb dos partits pendents de jugar. I a diferència dels del Baix Gaià, sí que han assolit dues victòries. La darrera la de l’última jornada contra el CB Alcover (75-47).