15 de novembre del 2021
El CB Altafulla – BBG cedeix davant el Bàsquet Teresianes (58-80)
El pèssim tercer quart dels altafullencs amb un 5-19 marca la resolució d’un duel directe de la zona baixa
El Sub21 masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià ha cedit aquest diumenge en el duel directe contra el Bàsquet Teresianes. El que estava un partit igualat, entre dos equips de la zona baixa, s’ha decantat a favor dels visitants amb el pèssim tercer quart dels locals, que ha motivat el 58-80 definitiu.

L’equip de David Ruiz havia realitzat una excel·lent primera part. Després del 20-22 del primer quart, i el 19-19 del segon, els dos equips arribaven al descans amb un ajustat 39-41. El rendiment, però, ha minvat en el tercer quart, encaixant un 5-19, que ha estat decisiu. En l’últim quart, la reacció dels altafullencs ha estat insuficient per capgirar el 44-60.

L’entrenador, David Ruiz, ha apuntat els problemes, que ha tingut l’equip en el tercer quart. “Sense que serveixi d’excusa”, ha assenyalat que la manca d’experiència i de físic, respecte als rivals, encara els condiciona.

Quant a xifres individuals, Fernàndez Pons ha estat el màxim anotador de partit amb 14 punts, els mateixos que el visitant Sergi Del Peso. En el bàndol altafullenc també ha destacat Mateu Opisso amb 12 punts.

El CB Altafulla – BBG perd l’oportunitat d’apropar-se a la zona mitjana de la classificació, i acaba la jornada 8è amb 8 punts. El pròxim diumenge visitarà el CB Vila-seca (13h) a la cerca de la segona victòria del curs.

Per la seva part, el Torredembarra BC segueix intractable després de vèncer el CB Calafell ‘A’ per 69-83. Els torrencs es mantenen com l’únic equip imbatut, i són 4ts amb 10 punts. Cal recordar, però, que compten amb dos partits menys que els tres rivals, que tenen per davant. El pròxim diumenge rebrà a un d’ells, el líder, el CB Bellvei (17h).