15 de novembre del 2021
La Riera celebra a Alcover la primera victòria del curs (1-2)
La Torre goleja el Segur Athletic per 1-7 i assalta la 2a posició gràcies a l’empat del Segur a Llorenç
El CF La Riera ha hagut d’esperar nou jornades per aconseguir la primera victòria de la temporada. Els rierencs han assaltat aquest dissabte el difícil camp de l’Alcover, on només hi havia guanyat l’Arboç mentre que el Segur s’havia deixat dos punts, per un resultat d’1-2.

L’entrenador de la Riera, Nil González, ha assegurat que és una victòria justa, que suposa un impuls anímic importantíssim per al vestidor després del mal inici de lliga per al jove projecte del club.

Pel que fa al partit, els rierencs s’havien avançat amb un gol de falta de José Antonio Asensio en el 23’. L’Alcover havia empatat abans del descans per mitjà d’Eduard Feliu, però el convenciment del vestidor, que destaca González, ha permès als del Baix Gaià endur-se el triomf gràcies al gol d’Albert Sendrós en el 76’.

Per la seva part, el Torredembarra ha golejat el Segur Athletic amb un incontestable 1-7. Els locals havien igualat el gol inicial del torrenc Arnau Boronat, però la dobleta d’Adrián Frutos abans del descans ha estat decisiva. En l’equador del segon temps, Xavier Soriano ha fet l’1-4, i ja en els últims minuts, els locals s’han ensorrat, i això ha permès a la Torre augmentar la diferència amb la dobleta de Xavier Fernández i el segon gol de Soriano.

El triomf permet al Torredembarra assaltar la 2a posició amb 21 punts després de l’empat del Segur al camp del Llorenç (3-3), mentre que se situa a 4 punts d’un Arboç, que també ha empatat contra el Torreforta (2-2). Per la seva part, la Riera abandona el fanalet vermell i puja fins a la 14a posició amb 5 punts.

El pròxim dissabte, els torrencs tenen un compromís d’alt voltatge a casa contra el Torreforta (16.30h), mentre que la Riera rep diumenge el Pla de Sant Maria (12.15h), al qual té just per sobre.