16 de novembre del 2021
El CT Tarragona d’Anna Ortiz descendeix a la 2a categoria del Campionat d’Espanya per Equips Absoluts
L’altafullenca, de categoria Cadet, ha tingut l’oportunitat de competir en el torneig amb més nivell i prestigi de l’Estat
La tennista Anna Ortiz ha participat en el Campionat d’Espanya per Equips Absoluts, que s’ha disputat a les instal·lacions del Real Murcia Club de Tenis del 10 al 14 de novembre. Malauradament, l’altafullenca i les companyes d’equip del Club Tennis Tarragona han perdut la plaça a la primera categoria estatal.

El CT Tarragona va debutar el passat dijous, i va perdre clarament davant el RCT Barcelona 1899, posterior campió del torneig, per 4-0. Anna Ortiz va caure en el duel individual contra Rebeka Masarova per 6-0 i 6-1. La derrota col·lectiva va conduir l’equip a la fase de consolació, on els cinc equips que havien caigut en la primera ronda s’havien de jugar la continuïtat a Primera Divisió.

Les tarragonines van caure en els quarts de final contra l’amfitrió, el Real Murcia CT, per 3-1. En aquest cas, l’altafullenca també va perdre el seu partit contra Nuria Parrizas per 6-1 i 6-0. D’aquesta manera, el CT Tarragona va certificar el descens a Segona Divisió, mentre que les murcianes acabarien salvant-se al vèncer el CT Chamartín en el partit decisiu (3-2).

El club tarragoní ha competit al Campionat d’Espanya per Equips amb un equip relativament jove, que ha hagut de fer front a jugadores amb més experiència i cartell. En aquest sentit, cal recordar que l’altafullenca Anna Ortiz pertany a la categoria Cadet. Per tant, el simple fet de participar en aquest campionat ja és un premi i un reconeixement a la seva trajectòria.