Esports
Foto: CM Altafulla
17 de novembre del 2021
Altafulla torna al primer pla del windsurf català amb la 1a concentració de la FCV
Les regatistes sub13 de la flota, juntament amb els de la resta de clubs convidats, han entrenat seleccionador Albert Berna
El Club Marítim Altafulla ha acollit aquest cap de setmana la 1a Concentració de Windsurf de la temporada de la Federació Catalana de Vela (FCV). De la mà del seleccionador català, Albert Berna, i de diversos preparadors més, els regatistes de les categories sub13 i sub15 de la modalitat Techno 293 han adquirit una valuosa experiència.

La trobada ha comptat amb regatistes de diferents clubs del país com el GEN Roses, el CN Hospitalet-Vandellós o el CN Salou, i també les regatistes del CM Altafulla. El director tècnic de l’entitat, Marc Collado, fa una valoració molt positiva de les dues jornades. Igualment, ha dit que han servit per posar en relleu la flota de 32 regatistes del club, i que segueixen els passos de l’ara entrenador, Toni Bonet.

En aquesta ocasió, les regatistes del club que han participat en la concentració de la FCV són les de la categoria sub13. Com ha dit Collado, comparteixen la mateixa opinió del club, i asseguren que ha estat molt profitosa per millorar i adquirir més coneixements.

La d’Altafulla ha estat la primera concentració de windsurf, que enguany ha dut a terme la FCV. Després que es facin les següents, el seleccionador Albert Berna confeccionarà la llista de deu regatistes, que participaran en els campionats estatals. Segons ha avançat Collado, és probable que diversos membres CM Altafulla hi formin part.
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla