17 de novembre del 2021
Segon ple de victòries dels equips de Futbol 11 del CE Altafulla
El Juvenil, el Cadet i l’Infantil se situen en la zona alta de la classificació en els respectius grups
El cap de setmana ens ha deixat el segon ple de victòries de la temporada dels equips de Futbol 11 de l’Escola de Futbol del CE Altafulla. El referent de la pedrera, el Juvenil, s’ha imposat al cuer del grup, el Tarragona FC, per 5-0. Els gols els han anotat Aleix Roberto i Izan Sambonete en la primera part, i Ivan Figuerola i Erik Navarro, per partida doble, en la segona.

Els groc-i-negre ascendeixen a la 5a plaça amb 10 punts, i se situen a sis del lideratge amb un partit pendent de jugar. El pròxim diumenge visiten al CF La Riera (16h), que és 7è amb 7 punts. L’entrenador, Jonatan Pérez, ha apuntat la importància de sumar en el derbi.

Per la seva part, el Cadet ha golejat l’AE Ramon Sicart per 8-2. Els visitants s’han avançat en el primer minut, però Gael González ha empatat segons després. Àlex Padilla ha fet el 2-1 abans del descans, i l’inici de la segona part ha estat decisiu amb els gols de González, Dídac Robles, Iván Martín i Juan Montero, en dues ocasions. Miquel Fernández ha anotat el vuitè en el tram final.

El tècnic, Mohamed Amhadar, ha reconegut que en cap cas esperaven un resultat tan contundent, i que segurament és excessiu. En qualsevol cas, l’equip se situa 5è amb 9 punts, tot i que encara lluny del podi. El pròxim diumenge visita el Base l’Arboç ‘B’ (12.30h) davant el qual espera obtenir un bon resultat.

Quant a l’Infantil, ha encadenat dues victòries seguides al vèncer l’EFB Calafell ‘C’ per 5-0. Aleix Parra ha estat decisiu amb una tripleta. Ha anotat el primer i el segon gol, i també el quart. Entremig, Roger Escuredo ha fet el tercer. Biel Adell ha completat el marcador en els últims 10 minuts.

El conjunt dirigit per Dani García se situa 4t classificat amb 9 punts, i es queda a 9 del primer i el segon classificat amb un partit menys. El dissabte visita al Col·legi Sant Pau Apòstol ‘D’ (17.45h), que és 8è amb 6 punts.