29 de novembre del 2021
El CB Altafulla – BBG es retroba amb la victòria davant el Reus Deportiu amb una segona part excel·lent (73-42)
Els altafullencs remunten el 23-26 del primer temps amb dos períodes en els quals han superat els 20 punts
El Sub21 masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià ha aconseguit aquest diumenge la segona victòria de la temporada. Els altafullencs han guanyat al cuer del grup, el Reus Deportiu, per 73-42, i recuperen el somriure després de l’irregular rendiment de les dues últimes jornades.

El partit ha estat més difícil del que indica el marcador final. De fet, els de David Ruiz han arribat al descans perdent per 23-26. En la segona part, però, el guió del partit ha canviat completament, i han remuntat la diferència amb un 26-9 i un 24-7 en el tercer i l’últim període, respectivament.

L’entrenador de l’Altafulla, David Ruiz, ha reconegut que la situació classificatòria del rival els ha fet confiar-se en excés. La xerrada al descans, diu, ha estat clau per revertir la situació. Carlos Gallego ha estat el màxim anotador de l’equip amb 16 punts, tres menys que el visitant Iker Varela. Ricard Opisso i Pablo Villena també han estat encertats amb 13 i 10 punts.

El tècnic també ha fet balanç de la primera volta, i ha assegurat que l’equip ha de jugar amb més intensitat per millorar els resultats en la segona.

El triomf manté l’Altafulla 8è amb dues victòries i set derrotes. Pel que fa a puntuació, té 11 punts, igual que el Bàsquet Teresianes, que compta amb dos partits pendents de jugar.

El diumenge 12 de desembre, els altafullencs iniciaran la segona volta de la primera fase davant el Torredembarra BC. Els torrencs segueixen imbatuts després de vèncer a la pista del CB Alcover per 49-80. Ara, són segons, empatats a 16 punts amb el líder, el CB Bellvei, i amb dos partits pendents de jugar. Són els favorits.