Esports
Foto: Maria Pitarch
13 de gener del 2022
La vespellenca Maria Pitarch es proclama campiona de la Lliga Catalana de Tir amb Arc en Sala
L’arquera del Club Arquers Cambrils s’ha imposat en les tres proves de la competició, i apunta als següents reptes
L’arquera Maria Pitarch ha iniciat amb bon peu la nova temporada de Tir amb Arc. La de Vespella de Gaià s’ha proclamat campiona de la Lliga Catalana de Sala, celebrada entre mitjans d’octubre i de desembre a partir de tres proves, una cada mes.

En les tres tirades, celebrades a Torrefarrera i Constantí, Pitarch ha estat la millor arquera de la categoria Sènior femenina d’Arc Recorbat. En totes ha obtingut la màxima puntuació, que li ha permès obtenir 33 punts per sobre dels 27 assolits per la subcampiona, Magdalena Tajes (Arc Montjuïc).

De fet, va arribar a l’última prova sabent que ja era campiona. Ara bé, mostrant una faceta inconformista i d’exigir-se una millor versió de cara al futur, creu que “els resultats han sigut una mica baixos”, com ha reconegut a Altafulla Ràdio.

La propera cita de Pitarch és el Campionat de Catalunya, que se celebra aquest cap de setmana a Barcelona. L’objectiu de la vespellenca és guanyar la competició, tot i que ha reconegut que li fa respecte la situació sanitària actual. Concretament, “em fa una mica de por pel tema contagis”, i que pugui infectar-se, la qual cosa li impediria participar en les següents competicions estatals i internacionals.

Posteriorment a la cita a la ciutat Comtal, l’arquera del Club Arquers Cambrils disputarà el Mundial de Sala a Nimes. En el següent cap de setmana, l’últim de gener, competirà en el Campionat d’Espanya de 3D. I ja al febrer, estarà present en el Campionat de Catalunya de Clubs i el Campionat d’Espanya, on participarà en les modalitats de politges i recorbat.
Maria Pitarch, arquera del Club Arquers Cambrils
Maria Pitarch, arquera del Club Arquers Cambrils
Social
Et recomanem
24a Fira d'Artesans
Del 18 al 21 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a la zona de les eres
Organitza: Artesans d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
35è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Del 4 al 24 d'agost a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Programa sencer i venda d'entrades a: www.altafulla.cat
Ruta teatralitzada amb el científic Martí i Franquès
25 d'agost a les 19:00h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla