Esports
14 de novembre del 2014
El CFS Altafulla buscarà una nova victòria a la pista de La Unión per mantenir la segona plaça de la Divisió d’Honor Catalana
El partit es disputarà el diumenge a les 17:45h
El CFS Altafulla acumula aquesta temporada uns números per emmarcar. Tot i que va iniciar la competició d’una forma irregular, les coses a hores d’ara estan més que consolidades, i l’equip d’Oscar Prieto ocupa la segona plaça de la Divisió d’Honor Catalana Femenina. Està empatat amb 17 punts al Sabadell, i a només 3 punts del líder, el Teià.

L’eufòria en el vestidor és més que evident, i la moral amb què afronten cada partit els dóna molts punts respecte les rivals. Tot i això, l’objectiu prioritari continua sent la permanència. L’entrenador insisteix que cal seguir treballant i anant partit a partit. El proper, aquest diumenge a tres quarts de 6 de la tarda a la pista de La Unión, qui les rebrà després de perdre per 3 a 0 contra el Martorelles.

A nivell econòmic, la plantilla espera acabar la temporada sense problemes. Tot i això, encara no disposa de patrocinador.

D’altra banda, el CFS Altafulla té una altra cita important aquest cap de setmana. En el marc de la Festa Major de Sant Martí, ha organitzat una botifarrada popular pel diumenge. Serà a partir de les 12 del migdia al Parc del Comunidó.


Escolta les declaracions d'Oscar Prieto, tècnic del CFS Altafulla.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla