Esports
17 de juliol del 2015
Àngel Batlle i Marc Piquer representen el BikeTrial Club Costa Daurada de Torredembarra al Mundial de Trial aquesta setmana
Batlle surt d’una important lesió de genoll, però són ambiciosos i tots dos aspiren al podi
El club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra participarà al Campionat del Món d’aquesta disciplina, que se celebra des d’aquest dissabte a la localitat catalana d’Òdena, a Igualada. Àngel Batlle i Marc Piquer seran els dos pilots torrencs a la prova, unes presències que no s’han pogut confirmar fins a última hora. Des de l’entitat torrenca es mostren molt il•lusionats, així ho ha mostrat Àngel Batlle, president i pilot del club.

Piquer ja va ser tercer classificat a la darrera Copa del Món en la seva categoria, i Batlle, campió del món en 2010. Ara surt d’una lesió important al genoll, però es mostra ambiciós i no renuncia a res. De fet, els objectius que es marquen passen pel podi en tots dos casos, tot i que valora com un gran paper quedar entre els cinc primers classificats.

Serà la vintena participació de Batlle en un campionat d’aquestes característiques. El circuit es preveu molt dur i exigent, i la calor també serà un factor a tenir en compte. És el primer any que el Mundial es realitza en una única seu.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades