Esports
17 de juliol del 2015
Àngel Batlle i Marc Piquer representen el BikeTrial Club Costa Daurada de Torredembarra al Mundial de Trial aquesta setmana
Batlle surt d’una important lesió de genoll, però són ambiciosos i tots dos aspiren al podi
El club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra participarà al Campionat del Món d’aquesta disciplina, que se celebra des d’aquest dissabte a la localitat catalana d’Òdena, a Igualada. Àngel Batlle i Marc Piquer seran els dos pilots torrencs a la prova, unes presències que no s’han pogut confirmar fins a última hora. Des de l’entitat torrenca es mostren molt il•lusionats, així ho ha mostrat Àngel Batlle, president i pilot del club.

Piquer ja va ser tercer classificat a la darrera Copa del Món en la seva categoria, i Batlle, campió del món en 2010. Ara surt d’una lesió important al genoll, però es mostra ambiciós i no renuncia a res. De fet, els objectius que es marquen passen pel podi en tots dos casos, tot i que valora com un gran paper quedar entre els cinc primers classificats.

Serà la vintena participació de Batlle en un campionat d’aquestes característiques. El circuit es preveu molt dur i exigent, i la calor també serà un factor a tenir en compte. És el primer any que el Mundial es realitza en una única seu.
Social
Et recomanem
Visites a l'espai natural protegit de la desembocadura del Gaià
Cada últim diumenge de mes a les 11:00h.
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Visites a la vil·la romana dels Munts
Matins i tardes de dimarts a dissabte, i diumenge al matí
Informació i reserves al MNAT
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
Visites guiades al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426