04 d'abril del 2022
El CE Altafulla suma davant l’Ulldecona la segona derrota en la fase de permanència a Segona (3-1)
Els altafullencs troben el camí del gol per arribar al tram final amb opcions de victòria, però encaixen dos gols que els tornen a deixar sense premi
El CE Altafulla ha perdut aquest diumenge al camp del CF Ulldecona en la J2 de la fase de permanència a Segona Catalana. Els groc-i-negre han tornat a competir a l’altura de les circumstàncies, inclús millor que en la jornada inaugural, però dos gols en els últims 10 minuts han enterrat les opcions de puntuar.

El delegat de l’Altafulla, Dani García ha explicat que “és un resultat injust pels mèrits de l’equip en la primera part”. També “és dur” perquè segueixen sense conèixer la victòria, a diferència dels altres tres rivals.

Després d’una primera part igualada, sense notícies del gol, igual que davant el Mora la Nova, l’Ulldecona s’ha avançat per mitjà de David Callarisa en el 51’. En aquesta ocasió, però, els altafullencs sí que han tingut la capacitat de respondre gràcies al gol d’Alberto Romeu ‘Nieto’ en el 60’.

Els dos equips han arribat als últims 10 minuts amb l’objectiu i la necessitat de marcar un altre gol per aconseguir la primera victòria, i malauradament han estat els locals els que han encertat. Biel Bel ha fet el 2-1 en el 81’, i poc després, els visitants han estavellat una pilota contra el travesser. A la cerca de l’empat, han hagut d’arriscar, i Callarisa ho ha aprofitat per sentenciar el partit.

García també ha reconegut que després de dues derrotes, “la situació és complicada”, pel que fa a la permanència. No obstant això, assegura que “depenem de nosaltres mateixos”, i que cal estar units per sumar els 9 punts a casa amb el suport de l’afició.

La derrota manté l’Altafulla com a cuer del subgrup 8.3 sense cap punt en el seu caseller. Per davant té al Mora la Nova amb 3 punts, i el Roda de Berà i l’Ulldecona, que igualen a 4 punts. Ara més que mai, les opcions de salvar-se dels altafullencs impliquen guanyar els tres partits seguits al Joan Pijuan. El primer, el del pròxim dissabte en el derbi contra el Roda (18h), tot just després de la presentació oficial de tots els equips del club de la temporada 2021-22.