04 d'abril del 2022
L’Altafulla femení compleix davant el Bellvei i el Valls per apropar-se a la 6a plaça
Les abelles sumen dues victòries que les reforcen per visitar aquest dimecres a la Selva del Camp
El CE Altafulla femení ha fet els deures en els dos partits que ha disputat aquest cap de setmana davant dos equips de la zona baixa. Divendres a última hora va rebre l’Atlètic Bellvei, al qual va vèncer per 5-2, i aquest dissabte ha visitat l’Atlètic Valls, contra el qual també ha guanyat per 1-7.

En el partit de divendres, les abelles van començar amb superioritat numèrica perquè les visitants només tenien sis jugadores. Això els va donar més facilitats per dominar i situar-se amb un 2-0 amb la dobleta de Lorena Giménez. Per contra, també els va condicionar en el joc, “pla i erràtic, sobretot en les passades”, com ha assegurat el tècnic Marc Pérez. De fet, el Bellvei va escurçar diferències cinc minuts abans del descans.

En el segon temps, les altafullenques van millorar, i van sentenciar abans d’arribar als darrers 15 minuts amb un gol de Marina Rodríguez i dos de Judith Mata. La visitant Cristina va anotar el 5-2 definitiu en la recta final.
L’endemà, 22 hores després, l’Altafulla va jugar al camp de l’Atlètic Valls. Concretament al Fornàs, on va oferir una actuació més regular i va encarrilar la victòria en la primera part amb els gols de Nerea Recasens, Marina Rodríguez, Judith Lucena en p.p., i Laia Gutiérrez.

En el segon temps, Lorena Giménez i Gutiérrez van ampliar la diferència. Les locals van retallar distàncies per mitjà de Lourdes Gavilán en el 55’, i encara va haver-hi temps perquè Sara Blasco anotés el setè de les visitants. En general, “hem fet un partit millor que davant el Bellvei”, ha dit Marc Pérez.

L’equip prepararà aquest dilluns la visita de dimecres a la Selva del Camp (20h) en el darrer partit ajornat que ha de recuperar. Un duel clau en la lluita per la 6a posició.

L’altre equip del Baix Gaià, la UE Creixell, ha estat a punt de donar la sorpresa al camp del Vila-seca. Després de situar-se amb un favorable 0-2 amb els gols de Yaiza Serrabona i Yolanda Arenas, les creixellenques han vist com les locals han imposat la seva major qualitat per remuntar el marcador. Tot i la derrota, és una actuació important, que ratifica la millora en la segona volta. Ara són 12es amb 21 punts.