05 d'abril del 2022
El Futsal Torredembarra assalta la pista de la Pobla de Mafumet i la deixa enrere en la lluita per l’ascens (1-3)
A Segona Divisió, el Catllar Atlètic confirma el bon moment amb el triomf contra el Vila-seca, i la Pobla segueix de capa caiguda amb la derrota davant el Futsal Valls ‘B’
El Futsal Torredembarra ha aconseguit aquest dissabte una victòria molt valuosa de cara a les aspiracions d’ascendir a la Divisió d’Honor. Els torrencs han assaltat la pista del CF Pobla de Mafumet per 1-3, i es treuen de sobre el seu contrincant en la lluita per la promoció.

La Torre s’ha avançat amb un gol matiner de Cristian Velardiez en el minut 6, però els locals han igualat en l’inici de la segona part. Abans d’arribar als últims 10 minuts, Nano Bueno ha anotat l’1-2, mentre que José Arias ha sentenciat amb el tercer en el 39’.

L’equip de Jeroni Rañé continua 2n amb 44 punts, quatre menys que el líder, el CF Roquetes, que ha perdut a Alforja. La distància amb la Pobla ja és de 10 unitats. Per tant, un obstacle menys, però compte, perquè els torrencs reben el pròxim diumenge al Riudecanyes, que és 3r amb 40 punts. Sens dubte, és un duel decisiu.

Al Grup 12 de la Segona Divisió, el CFS El Catllar Atlètic segueix de dolç després de vèncer el Vila-seca FS per 3-2. Els catllarencs han remuntat un 0-1 amb les dianes de Marc Morales i Víctor Escobar, i posteriorment han desfet el 2-2 gràcies a Eric Tomàs en el 33’.

L’equip de Lluís Jové suma tres partits imbatut amb dues victòries i un empat, i puja fins a la 9a plaça amb 20 punts, en detriment del Vila-seca.

I en el Grup 13, la Pobla de Montornès ha perdut l’oportunitat de retrobar-se amb la victòria en el duel directe, que ha protagonitzat amb el Futsal Valls ‘B’. Els poblencs han caigut per 5-7.

Malgrat posar-se per davant amb el gol de Jonathan Fernández en el minut 1, l’equip d’Antonio Gallo ha anat a remolc del rival en la resta del partit. Cada gol que anotaven tenia la resposta dels vallencs. Així, la diana de Fouad Koujili (2-2), i la tripleta de Nabil Faris (3-3; 4-5; 5-6) han resultat infructuoses.