11 d'abril del 2022
L’Altafulla femení supera al Tàrraco i consolida la 6a posició (6-0)
Tot i la plaga de baixes, les abelles es desfan del cuer abans del duel directe davant el Montblanc
El CE Altafulla femení ha guanyat aquest diumenge al cuer de la Lliga Femení 7 TGN, el FC Tàrraco, i iguala la millor ratxa de la temporada amb 4 victòries seguides. Les abelles, que tenien fins a un total de 7 baixes, han complert els pronòstics i s’han imposat per 6-0.

L’equip de Marc Pérez ha signat un bon inici de partit, i han encarrilat la victòria en el primer quart d’hora. Champi ha inaugurat el marcador en el minut 6, mentre que Marina Rodríguez ha fet el segon dos minuts després. Tot seguit, Sara Blasco ha anotat el tercer en finalitzar una bona jugada col·lectiva.

A partir del 3-0, l’Altafulla ha baixat el pistó. S’ha hagut d’esperar fins a l’equador de la segona part per veure la resta de gols. La rierenca Nerea Recasens ha fet el quart amb un lliure directe llunyà en el 60’, i l’altafullenca Laia Gutiérrez ha transformat un penal en el 70’. Tres minuts després, ha clos la golejada amb una rematada a plaer des del punt de penal.

L’entrenador de l’Altafulla, Marc Pérez, ha destacat l’esforç de l’equip per sobreposar-se a les baixes i sumar 3 punts importants. Quant al joc, es queda amb els primers 20 minuts de la primera part, i els últims 20 de la segona.

La victòria permet a les groc-i-negre consolidar-se en la 6a posició amb 46 punts, tres per sobre del Montblanc. Precisament, serà el seu següent rival després de l’aturada per Setmana Santa en un partit que pot ser capital en la lluita que mantenen juntament amb la Selva del Camp.