11 d'abril del 2022
El Nàstic es dona un homenatge a costa del Castellón i torna a les places de promoció (3-0)
La dobleta de Dani Romera i el gol de Juan Camilo Becerra trenquen la ratxa de quatre jornades sense guanyar en l’inici de la recta final
El Nàstic s’ha retrobat amb la victòria cinc jornades després, i han tornat a les places de promoció d’ascens a Segona Divisió. Els grana han derrocat amb claredat i contundència a un rival directe com el Castellón per 3-0 en el duel corresponent a la J31 del Grup B de la Primera RFEF, que ha tingut lloc aquest diumenge al Nou Estadi Costa Daurada.

El gran protagonista del partit ha estat Dani Romera, que per fi ha complert amb la missió principal per la qual va aterrar a Tarragona en el mercat d’hivern. El davanter andalús ha anotat una dobleta entre el final de la primera part i l’inici de la segona, que ha encarrilat el triomf. En les dues accions, ha rematat dins de l’àrea a plaer, de cap i amb el peu.

La sentència ha arribat superat l’equador de la segona part. L’àrbitre ha xiulat un penal a favor dels tarragonins, que Álvaro Campos ha aturat a Carlos Albarrán. El davanter Juan Camilo Becerra, atent al refús, ha rematat sense oposició per fer el 3-0 definitiu.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, ha reconegut les dificultats que han tingut en la primera part, i que s’han esvaït en la segona. També destacat l’encert dels davanters, i en general, de l’equip per guanyar en una jornada “on s’ha tornat a demostrar que costa molt fer-ho”, en referència als rivals directes.

El tècnic de Mequinensa insisteix que l’equip lluitarà fins al final per complir l’objectiu de jugar la promoció, i augura que seran set jornades molt dures per a tots els equips. En aquest sentit, ha dit que inclús en les males dinàmiques, per exemple la que acaba de tallar, creuen en el que fan i en les seves opcions.

El repte dels grana ara és mantenir la seva plaça en la promoció d’ascens. No en va, per darrere té a set rivals que persegueixen el mateix objectiu, i la diferència entre ells és només de 3 punts quan resten set partits per acabar la fase regular.

El pròxim dissabte, el Nàstic visita a un ressucitat UCAM Murcia, que és avant-penúltim amb 32 punts, però encara manté l’esperança de salvar la categoria després d’una victòria i un empat. El partit es jugarà, a partir de les 17h a la La Condomina.