25 d'abril del 2022
L’Altafulla femení naufraga a Montblanc i perd l’oportunitat de ser 6è en solitari (10-1)
El mal inici amb tres gols encaixats en 8 minuts ha sigut una llosa massa gran per a les abelles
El CE Altafulla femení ha sortit escaldat de la visita d’aquest diumenge al camp del CF Montblanc en el duel corresponent a la J25 de la Lliga Femení 7 TGN. Les locals han estat superiors de principi a fi, i s’ha endut per golejada el duel directe per la 6a posició amb un resultat de 10 a 1.

L’entrenador de l’Altafulla, Marc Pérez, ha reconegut que l’equip arribava al partit molt just de preparació després de l’aturada per Setmana Santa. Igualment, ha dit que els seus homòlegs del Montblanc li han guanyat la partida en l’aspecte tàctic, i que ha estat incapaç de trobar la solució.

L’inici del partit ha estat fatal per a les abelles, que han encaixat tres gols en els primers 8 minuts. En el minut 18 han encaixat el quart, mentre que a l’altra àrea han perdonat una ocasió rere l’altra. Finalment, Aida Guerra ha fet el 4-1 quan faltaven dos minuts per al descans.

El gol i el canvi de sistema amb tres defenses, ha fet que l’Altafulla sortís més endollat en el segon temps. Malgrat això, el Montblanc ha fet el cinquè gol amb un lliure directe en el 46’, que l’ha fet molt de mal. I entre el 52’ i el 58’, les locals han assegurat la victòria amb tres gols més. Ja en el tram final, han posat la cirereta al pastís amb dues dianes més.

El tècnic de l’Altafulla, Marc Pérez, també ha lamentat la manca d’encert en diversos moments claus del partit. Assegura que ha estat un assumpte de rellevància, que els ha impedit mantenir els ànims i la confiança per intentar capgirar la situació.

La derrota manté l’Altafulla 7è, gràcies a la derrota de la Selva del Camp. Ara bé, el Montblanc assalta la 6a posició en un moment del curs en el qual els tres equips estan empatats a 46 punts. Per tant, es preveu una lluita molt interessant fins a final de temporada.
Les abelles començaran a preparar aquest dilluns el duel del pròxim diumenge davant el Falset (18h) al Joan Pijuan.