25 d'abril del 2022
El CB Altafulla – BBG suma la tercera victòria de la 2a fase a costa del CB Vila-seca Sub23 (86-54)
Els altafullencs han encarrilat el partit amb una excel·lent primera part, amb la qual han arribat al descans amb 24 punts d’avantatge
El Sub21 masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià segueix en plena forma en la 2a fase de la lliga Territorial. Els altafullencs han guanyat aquest diumenge al CB Vila-seca Sub23 per 86-54, i encadenen la tercera victòria seguida, que els situa 2ns en la classificació.

En aquesta ocasió, l’equip de David Ruiz ha encarrilat el triomf en la primera part amb parcials de 30-12 i 24-8 en el primer i el segon quart, respectivament. El resultat de 54-20 en el temps de descans ha fet que els locals s’hagin dedicat a mantenir la distància en la segona part. Fruit d’això, el Vila-seca s’ha endut el tercer quart per 13-19, mentre que el darrer l’ha tornat a guanyar l’Altafulla per 19-15.

L’entrenador de l’Altafulla, David Ruiz, ha reconegut que el partit “ha estat més fàcil del que esperàvem” per les condicions del rival i el fet de venir de l’aturada per Setmana Santa.

En l’aspecte individual, Iker Martín ha estat el millor jugador del partit amb 23 punts. Mateu Opisso l’ha seguit amb 14, mentre que Mario Subiros i Xavier Fernández n’han anotat 10 cadascun.

L’Altafulla visitarà el pròxim diumenge al Manyanet Reus ‘B’ (12.45h) a la cerca de la quarta victòria. Ara és 2n amb 6 punts, a dos del CB Calafell ‘B’, tot i que compta amb un partit menys. La seva candidatura agafa més força jornada rere jornada.