25 d'abril del 2022
El Catllar assalta el camp de l’Atlètic Lleida amb una nova remuntada (1-2)
Els d’Àlex González s’imposen amb els gols de Bilal El Bakkali i Francisco José Marín, i amplien a 5 punts la distància amb el descens
El CE El Catllar ho ha tornat a fer. Els del Baix Gaià han assaltat aquest diumenge el Ramón Ferrús per imposar-se a l’Atlètic Lleida per 1-2. Tal com van fer en el partit de la primera volta, han hagut de remuntar un resultat advers per endur-se els 3 punts i assolir el segon triomf consecutiu en el moment decisiu de la temporada.

Els lleidatans s’han avançat per mitjà d’un penal transformat per Joel Chiné en el minut 20. El Catllar ha empatat gràcies a Bilal El Bakkali abans del descans, la qual cosa els ha donat confiança i tranquil·litat de cara a la segona part.

El duel s’ha decidit en els últims minuts. El jugador de l’Atlètic Lleida, Genís Morera, ha estat expulsat amb vermella directa en el 85’, i dos minuts més tard, Francisco José Marín ha culminat la remuntada del Catllar amb l’1-2.

L’entrenador del Catllar, Àlex González, s’ha mostrat molt satisfet per l’actuació de l’equip en un escenari on només hi havia guanyat un equip, i davant un rival “que juga molt bé al futbol”. Igualment, ha assegurat que “és un pas de gegant” per aconseguir la permanència.

El Catllar ascendeix fins a la 8a plaça amb 30 punts, i se situa cinc per sobre del descens quan resten 15 per jugar. El pròxim diumenge rep al Gavà, que és el nou fanalet vermell del Grup 3, en una jornada que pot ser molt profitosa per la resta d’enfrontaments que hi ha pel que fa als equips implicats en el descens.