Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
26 d'abril del 2022
Últims dies per inscriure’s en línia a la Cursa 1 de Maig dels Atletes d’Altafulla
El mateix dia de la cursa també hi haurà l’opció d’apuntar-se, excepte que s’arribi a la xifra de 300 esportistes
Els Atletes d’Altafulla ultimen els detalls per a la Cursa 1 de Maig, que se celebra aquest diumenge tres anys després de l’última vegada. La 13a edició d’enguany representa la tornada a la normalitat i s’espera una resposta a l’altura per part dels participants, els adults i sobretot els infants.

Les inscripcions van a bon ritme, i actualment hi ha 144 inscrits pel que fa a la cursa ‘Open’. Els interessats encara tenen temps d’apuntar-se en línia fins aquest divendres 29 d’abril amb el preu de 13 euros, mentre que diumenge ho podran fer de manera presencial amb el cost de 16 euros. Cal tenir en compte, que el termini clourà abans si s’arriba als 300 esportistes.

La jornada començarà a les 9h amb la recollida de dorsals, que estarà habilitada fins a les 11.15h. Les curses infantils s’iniciaran a les 9.45h. També hi haurà inflables per als infants, participin o no.

L’edició d’enguany també compta amb la cursa ‘Corre amb un amic’, per a infants amb discapacitat, i la cursa de relleus mixts, que s’incorpora per aquells adults que vulguin provar la modalitat de cursa fent una part del circuit (2,2 o 2,8 km).

Com és habitual, els Atletes d’Altafulla també atorguen a la jornada un vessant social i solidari. En aquest cas, destinaran 1 euro de cada inscripció a les famílies refugiades, que fugen de la guerra d’Ucraïna. En aquest sentit, també hi ha la possibilitat d’adquirir un ‘Dorsal 0’ amb una donació a través d’ACNUR.
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla