02 de maig del 2022
El CB Altafulla – BBG acusa l’allau de baixes i cedeix a la pista del Manyanet Reus ‘B’ (59-54)
La irregularitat del primer i el segon quart, en atac i en defensa, deixa sense efecte la remuntada de la segona part
El Sub21 masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ja coneix la derrota en la 2a fase territorial. Els altafullencs han perdut aquest diumenge a la pista del Manyanet Reus ‘B’ per un ajustat 59-54, que els desplaça fins a la 4a posició a 4 punts del lideratge.

L’equip de David Ruiz s’ha presentat amb una gran quantitat de baixes, i només ha comptat amb 8 efectius. Pel que fa això, el tècnic ha reconegut una errada personal, i humana, que ha impedit comptar amb un jugador més per a la causa. Amb tot, ha elogiat l’actuació i l’actitud de l’equip.

Pel que fa al partit, els altafullencs han pagat el fluix rendiment del primer quart, que s’ha saldat amb un 16-8. En el segon han millorat les prestacions ofensives, amb 19 punts, tot i que en defensa han encaixat 25. Després del descans, s’han apropat a 6 punts amb un 8-16. Malauradament, han estat incapaços de culminar la remuntada amb l’igualat 10-11 del darrer període.

L’Altafulla rebrà el pròxim diumenge al líder, el CB Calafell ‘B’ (12.30h) en un partit que pot ser determinant en la lluita per la 1a plaça. Els altafullencs, que tenen un partit pendent, necessiten la victòria per dependre de si mateixos en els dos partits que li restaran.

Per la seva part, el Torredembarra BC s’ha quedat novament a les portes de la primera victòria en la fase d’ascens a Tercera Masculina. Ja sense opcions, els torrencs han competit sense cap mena de pressió a la pista del CB Amposta, on han collit la cinquena derrota en el mateix nombre de partits per un ajustat 84-80.

El partit ha estat tan igualat, que s’ha decidit a la pròrroga. Els locals han estat més encertats, i s’han imposat gràcies a un parcial de 10-6. Els d’Albert Hidalgo, per tant, saben que seran últims independentment del que passi en l’última jornada en la qual reben el líder, el CB Bellvei, que es jugarà l’ascens al Pavelló Sant Jordi.