02 de maig del 2022
El Catllar supera al Gavà i té la permanència a tocar (2-1)
Els gols de Jordi Prades i Rafael Ribeiro en l’inici de la segona part resulten decisius per batre al cuer
Jornada rodona per al CE El Catllar. Els del Baix Gaià s’han imposat a un rival directe per la permanència, el cuer CF Gavà per 2-1, i han augmentat a 7 punts la renda amb el descens gràcies a l’ensopegada dels altres tres equips que es troben en posicions de descens. Per tant, tenen la permanència a tocar quan només resten quatre jornades per cloure la lliga al Grup 3 de Primera Catalana.

L’entrenador del Catllar, Àlex González, s’ha mostrat molt content per la victòria i pel que significa en la classificació després d’un partit amb dos guions diferents. També ha destacat el fet de saber patir i gestionar el resultat després del gol del Gavà.

Els catllarencs han fonamentat la victòria amb un bon inici de la segona part en el qual han anotat els dos gols en un marge de cinc minuts. Jordi Prades ha fet el primer en el 50’ després d’aprofitar el refús d’un penal que ell mateix havia errat, i Rafael Ribeiro ha fet el segon en el 55’.

El Gavà ha retallat distàncies per mitjà d’Àlex Kyeremeh en el 73’. El Catllar, però, ha sabut defensar l’avantatge, i també gràcies a una aturada de Gonzo García, finalment ha celebrat la desena victòria del curs.

Els del Baix Gaià es consoliden en la 8a posició amb 33 punts, i aquesta setmana prepararan la visita del diumenge vinent al camp del CF Martorell (12h), al qual tenen tot just per sota amb dos punts de diferència.