02 de maig del 2022
Carlos Cuerda dona la victòria al Creixell davant el Vila-seca ‘B’ abans de la primera ‘final’ per ser líder de grup (1-2)
El Catllar ‘B’ cau golejat contra el filial del Montblanc (1-4) i alimenta l’esperança d’un Roda que compleix davant el Reus RN (0-1)
La UE Creixell ha aconseguit aquest dissabte la segona victòria en la fase de grups de la Copa Tarragona al camp del CF Vila-seca ‘B’ per 2-1 gràcies a la dobleta de Carlos Cuerda en la primera part. Els del Baix Gaià han hagut de patir després del gol dels locals en l’inici del segon temps, però han estat capaços de mantenir la renda i assegurar els 3 punts.

Es tracta d’una victòria important perquè l’AE Pare Manyanet ha complert, i ha golejat el CE Alcover ‘B’ per 6-2. Per tant, els creixellencs depenen de si mateixos per estar en les semifinals. Abans, però, s’han d’imposar als reusencs el dissabte vinent (16h): el triomf els situaria líders, l’empat ho deixaria tot per a l’última jornada, i la derrota els negaria qualsevol possibilitat.

En el Grup 2 de la Copa Tarragona, el CE El Catllar ‘B’ ha cedit la primera derrota davant el filial del CF Montblanc per 1-4. Els visitants han encarrilat el partit amb la dobleta de Pol Sepúlveda en els primers 25 minuts. Entre el 79’ i el 85’, han esvaït qualsevol opció de remuntada per mitjà d’Aleix Pérez i Josep Figuerola, i el Catllar només ha pogut reduir distàncies a través d’Artur en el 87’.

La derrota del Catllar l’ha aprofitada l’Atlètic Roda de Berà ‘B’, que s’ha imposat per la mínima al camp del CF Reus RN amb un penal transformat per Abdelaziz Zaryahi en el 38’. Els rodencs segueixen 2ns i se situen a un punt dels grocs, tot just abans d’enfrontar-se el dissabte vinent al Catllar (16.30h).