02 de maig del 2022
El Roda de Berà compleix davant el Mora la Nova i celebra la permanència a Segona (0-2)
Els gols de Marc Castro i l’altafullenc José Fernández garanteixen la continuïtat dels rodencs a la categoria
L’Atlètic Club Roda de Berà continuarà una temporada més a Segona Catalana. Els rodencs han complert els deures aquest diumenge al camp del Mora la Nova, ja salvat, i han assegurat la permanència, la qual cosa ha condemnat l’Altafulla al descens a Tercera.

L’entrenador del Roda, Kiki Torres, s’ha mostrat content per “evitar arribar a l’última jornada amb el patiment” que haurien tingut si haguessin empatat o perdut. El tarragoní ha lamentat que els darrers resultats de la primera volta embrutessin la bona primera part de la temporada que van fer, i que la sortida d’alguns jugadors els hagi complicat la fase de permanència. Igualment, ha desitjat sort a l’Altafulla perquè torni aviat a Segona.

Pel que fa al partit, el Roda ha obert el camí de la victòria en la darrera jugada de la primera part. Marc Castro ha anotat a la sortida d’un córner, i el 0-1 “ens ha donat tranquil·litat de cara a la segona part”, reconeix Torres. Una calma accentuada per l’expulsió del jugador del Mora Joan Barrufet en el 55’ per doble amonestació.

La superioritat numèrica ha permès que el Roda mantingués l’avantatge de manera més còmode, fins que l’altafullenc José Fernández ha sentenciat el partit i la permanència amb el 0-2 en el 81’.
Ja sense res en joc, els rodencs afronten sense cap mena de pressió el derbi davant l’Altafulla, al qual rebran el dissabte vinent, a partir de les 17h, en l’última jornada de la fase de permanència.