04 de maig del 2022
El Junior masculí del CB Altafulla – BBG perd contra el Cantaires Tortosa i es queda sense marge d’error en la lluita pel títol
L’equip de Pep Oller visita aquest dissabte a l’Amposta amb l’obligació de guanyar per arribar amb opcions a la segona volta
El Junior masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) va perdre el passat dissabte a la pista del Cantaires Tortosa per 76-67 i suma dues derrotes en el mateix nombre de partits en l’inici de la fase decisiva pel títol de lliga. Probablement, els altafullencs han esgotat el marge d’error que tenien, i estan pràcticament obligats a guanyar els quatre partits que queden.

En un duel de màxima igualtat, els de Pep Oller van pagar car el fet d’encaixar més de 20 punts en el segon i l’últim quart amb parcials de 25-18 i 22-16. En el primer havien igualat a 16 punts, i en el tercer es van imposar per 13-17. El guió del partit, doncs, convida a l’optimisme de cara al partit de tornada en la segona volta.

En l’aspecte individual, Xavi Fernández i Biel Terrón van ser novament els jugadors més destacats amb 19 i 17 punts, sense deixar de banda el bon partit de Ferran Sauret amb 15 punts.

L’Altafulla es desplaçarà aquest dissabte a la pista del CB Amposta (16.30h) amb l’obligació de guanyar per arribar amb opcions a la segona volta. Davant tindrà un rival que és 2n classificat amb una victòria i una derrota.

Per la seva part, el Junior femení va descansar el passat cap de setmana. Per tant, durant dues setmanes haurà pogut preparar a consciència el partit d’aquest dissabte, a casa, davant el CB Cambrils 17.30h).

Les de Xavi Martí s’enfronten al penúltim classificat a la cerca de la primera victòria de la 2a fase. No obstant això, cal dir que les cambrilenques han guanyat els dos partits que han jugat, i que probablement aspiren al lideratge del grup.