Esports
Foto: Ajuntament de Sant Jaume
06 de maig del 2022
La Torre inicia el tram final de la lliga amb la complicada visita al Sant Jaume
La Riera juga a domicili al sempre complicat camp del San Salvador a la cerca de la segona victòria seguida
Duel d’altura per a la UD Torredembarra aquest dissabte al camp de la JE Sant Jaume (17h) per iniciar l’etapa final de la competició al Grup 3 de Tercera Catalana. Per als torrencs és el primer dels cinc partits que li resten, amb una jornada de descans entremig, per intentar neutralitzar el CF L’Arboç, que descansa aquest cap de setmana, o per assegurar el subcampionat.

L’equip de Jordi Araus sap que aquest partit és molt important per arribar al duel contra els arbocencs amb la possibilitat d’empatar-lo a punts, tot i que després haurà de descansar. Primer, però, han de derrotar a un dels millors equips del grup, i que defensa la 4a plaça sense renunciar a la 3a. En el partit d’anada, els dels Domenys es van convertir en l’únic equip que han puntuat al camp de la Torre.

El davanter torrenc, Guillermo Montserrat, ha assegurat que hauran de treballar i fer tot l’esforç que sigui possible per sumar els 3 punts.

Per la seva part, el CF La Riera visita aquest dissabte un altre dels camps més complicats de la categoria, el de la UD San Salvador (17.30h). Els rierencs, que han reaccionat en les dues últimes jornades després d’una mala ratxa, cerquen la segona victòria seguida per augmentar encara més la renda amb el descens.

L’equip de Nil González visita a un rival que encadena tres jornades sense guanyar. Compte, però, perquè ha puntuat davant el recuperat Atlètic Valls (2-2) i el Segur (3-3), i ve de caure a Vendrell per un ajustat 3-2. No en va, els del nord de Tarragona protagonitzen una bona temporada, que de moment els serveix per ser 7ns.
Guillermo Montserrat, jugador del Torredembarra
Social
Et recomanem
24a Fira d'Artesans
Del 18 al 21 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a la zona de les eres
Organitza: Artesans d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
35è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Del 4 al 24 d'agost a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Programa sencer i venda d'entrades a: www.altafulla.cat
Ruta teatralitzada amb el científic Martí i Franquès
25 d'agost a les 19:00h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla