09 de maig del 2022
El Sant Jaume torna a frenar a la Torre abans del duel decisiu amb l’Arboç (1-1)
La Riera cau a San Salvador en un partit totalment boig on els atacs s’han imposat a les defenses (6-5)
La UD Torredembarra ha vist com la JE Sant Jaume ha posat punt final a la gran ratxa de victòries, que s’ha quedat en 14 després de l’1-1 en el partit de la J29 del Grup 3 de Tercera Catalana, disputat aquest dissabte al Municipal Palau i Rabassó.

Igual que en la primera volta, els del Baix Penedès li han negat els 3 punts a l’equip de Jordi Araus. L’arbocenc Julià Capdet ha avançat els locals en el 66’, i la Torre ha reaccionat poc després amb un gol de lliure directe de Marc Arauz en el 72’. El quart d’hora i escaig que restava ha estat insuficient per culminar la remuntada.

El davanter de la Torre, Guillermo Montserrat, ha dit que els ha “faltat sort perquè vam generar ocasions clares, que no vam materialitzar”. Tot i l’empat, el vestidor encara confia en les opcions de ser primers.

La Torre ha perdut la possibilitat de situar-se a 3 punts d’un Arboç que descansava, i manté la 2a plaça amb 71 punts, cinc menys que els arbocencs, als quals reben el dissabte vinent (19h). Per sota, el Vendrell se situa a 8 després de golejar el Calafell (0-5) mentre compta amb un partit menys.

Per la seva part, el CF La Riera ha protagonitzat el partit més boig de la jornada juntament amb la UD San Salvador. Els dos equips han ofert un gran espectacle, on els atacs s’han imposat a les defenses, amb un marcador de 6-5 a favor dels del barri tarragoní.

Els rierencs han estat capaços d’igualar un 3-0 en la recta final del primer temps amb els gols de Vicente Garcia i Marco García, i l’inici de la segona, amb la segona diana d’aquest últim. Els locals, però, han colpejat per partida doble, i això els ha donat el triomf.
La Riera ha replicat per mitjà d’Iván Anglada en el 78’, i dos minuts després han encaixat el 6-4. Albert Sendrós ha contestat ràpidament per posar emoció als últims minuts, en els quals el marcador no ha patit cap canvi.

El tècnic, Nil González, ha lamentat la “passivitat defensiva” en l’inici del partit. No obstant això, “em quedo amb el treball, el desgast i la fe de l’equip”, ha sentenciat.

La Riera continua 14è amb 24 punts, i afortunadament cap dels dos rivals que té per sota han puntuat. Per tant, manté la renda de 7 punts amb el descens, a expenses de completar el partit davant el Pla aquest dimarts (20.30h), en el qual si assegura els 3 punts –resultat d’1-4 en el 56’- tindria un avantatge de 10 unitats. I en la següent jornada, ha de rebre el CF Calafell en un duel directe de la zona mitjana-baixa de la taula. Serà el diumenge vinent, a les 12h.