Esports
Foto: Club Patí Torredembarra
12 de maig del 2022
Paula Fortuny i Joan Jardí es proclamen campions de Catalunya de Solo Dance en la categoria Infantil i Cadet
Els patinadors del Club Patí Torredembarra obtenen el passaport per al Campionat d’Espanya, igual que Ariadna Terlizzi i Laura Pachón
Els patinadors del Club Patí Torredembarra, Paula Fortuny i Joan Jardí, s’han proclamat campions de Catalunya de Solo Dance en les categories Infantil i Cadet, respectivament. Els torrencs han estat dos dels grans triomfadors de la cita nacional, que ha tingut lloc a la Jonquera entre el 6 i el 7 de maig, i s’han guanyat el dret d’estar al Campionat d’Espanya de la modalitat.

La presidenta de l’entitat, Anna Arias, s’ha mostrat molt contenta per les victòries d’ambdós patinadors en les declaracions realitzades al Baix Gaià Esports. Destaca el nivell, l’actuació i les puntuacions que han obtingut, i reconeix que “estem expectants de cara a la cita estatal”.

La delegació torrenca també va tenir altres representants en el Campionat de Catalunya de Solo Dance de les categories Aleví, Infantil i Cadet.

En la primera, Aina Sumoy va acabar 9a. En la segona, Ariadna Terlizzi va fer 5a, i va obtenir el bitllet per disputar el Campionat d’Espanya, mentre que Cèlia Pérez va fer 9a. I en la darrera, Laura Pachón va pujar al 3r esgraó del podi, i també va aconseguir l’accés per a la cita estatal. En aquesta categoria, Ainhoa Garcia va fer 5a i Marta Montserrat 9a.

Precisament, la presidenta Anna Arias ha lamentat que Garcia s’hagi quedat fora del Campionat d’Espanya, malgrat arribar com a campiona territorial.

El Club Patí Torredembarra prepara ja les altres competicions. El dilluns 16 de maig, el Joan Jardí, la Lídia Alomà i l’Ot Font viatgen a Itàlia per competir a la Copa del Món Juvenil i Junior. A la tornada, els espera el Campionat de Catalunya de Solo Dance a Cunit, on també es disputarà la categoria Sènior, i on participaran Ariadna Gironès, Elena Fortuny, Paula Martínez, Janet Jordan, Marta Roca i Clàudia Cano.
Anna Arias, presidenta del Club Patí Torredembarra
Els patinadors del Club Patí Torredembarra, Paula Fortuny i Joan Jardí, s’han proclamat campions de Catalunya de Solo Dance en l
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla