Esports
Foto: FCF
04 d'agost del 2022
Dos futbolistes del Baix Gaià representen l’equip Cadet de Catalunya en el Campionat d’Espanya de futbol platja
El combinat català està format per jugadors del Roses Platja i el CFP Torredembarra, i Òscar Diaz i Víctor Pijuan representen al club de la subcomarca
El futbol platja del Baix Gaià continua donant fruits en les categories de base. Sense saber si arribaran a consolidar-se en l’elit com els seus referents, i ni tan sols si optaran pel futbol platja quan acabi el seu període de formació, cada vegada hi ha més nois i noies que s’enganxen a aquest esport.

La represa de l’activitat per part del CFP Torredembarra ha estat essencial perquè així sigui. Donen fe jugadors com Òscar Diaz i Víctor Pijuan, que militen en el CF La Riera. Els dos representen aquests dies a la Selecció Catalana Cadet en el Campionat d’Espanya, que se celebra a Còrdova.

El combinat català està format per jugadors del Roses Platja i del CFP Torredembarra, i Diaz i Pijuan són els dos representants de l’entitat del Baix Gaià. Finalment, els seus companys Hamza Makrani (UD Torredembarra) i Nahuel Pérez (Nàstic), s’han quedat fora de la llista malgrat haver format part dels entrenaments en el mes de juliol.

Catalunya ja ha debutat en el Campionat d’Espanya. Ho ha fet aquest dimecres 3 d’agost amb una victòria per 3-7 contra Castella La Manxa, amb gol de Diaz inclòs. Ara, el repte és donar continuïtat al primer triomf en els dos partits que es disputen aquest dijous a El Viso contra les Illes Balears (11h) i Galícia (20h) per obtenir el bitllet per estar a la fase final.
Social
Et recomanem
24a Fira d'Artesans
Del 18 al 21 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a la zona de les eres
Organitza: Artesans d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
35è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Del 4 al 24 d'agost a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Programa sencer i venda d'entrades a: www.altafulla.cat
Ruta teatralitzada amb el científic Martí i Franquès
25 d'agost a les 19:00h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla