17 d'agost del 2015
El Nàstic empata amb l’Olot al darrer amistós de pretemporada abans de l’inici de lliga
Marc Martínez i Pol Bueso han rescindit el seu contracte amb els tarragonins
El Nàstic de Tarragona no ha pogut acabar amb victòria la seva pretemporada aquest estiu. Aquest diumenge ha disputat el darrer amistós a Olot, on ha empatat a un gol. El balanç final de la pretemporada es de quatre victòries, quatre empats i una derrota en nou partits. Uns números positius, tot i que en aquesta època de l’any el menys important són, sense dubte, els resultats.

Un gol matiner d’Emanà a la sortida d’un córner picat per Rocha donava avantatge als grana abans del minut 5 de partit, però ja a la segona part, i després de deu canvis al planter grana al descans, l’Olot ha aconseguit establir l’1-1 que ja seria definitiu.

Les conclusions d’aquestes setmanes són que el Nàstic ha estat capaç d’adaptar els seus fitxatges a un grup ja consolidat i que, per tant, s’ha millorat el que tenia prèviament amb peces noves. L’esquema de joc no ha canviat en absolut, es manté la idea que ha portat el club a l’ascens de categoria: un bon tracte amb la pilota, i la intenció de controlar el partit amb una defensa sòlida, un centre del camp creatiu, uns davanters ràpids i l’estratègia a les jugades a pilota aturada. El dibuix està ben clar, i els grana no canviaran l’estil que Vicente Moreno els ha inculcat en les darreres temporades. L’entrenador dels de Tarragona ha assegurat que “ja tenim ganes de començar la competició”, i que l’equip ja està preparat.

Aquest cap de setmana, el planter nastiquer ha presentat novetats. Era necessari obrir les portes de sortida a alguns jugadors per fer lloc als nous, i han estat Marc Martínez i Pol Bueso els qui han rescindit el seu contracte amb els tarragonins.

Després d’empatar amb els olotins, el Nàstic ja pensa en la lliga. L’esperat retorn a la Segona A es produirà aquest diumenge a dos quarts de 9 del vespre, quan s’enfrontin al Nou Estadi a l’Albacete Balompié. El tret més especial d’aquesta jornada inaugural és el retorn de Luis César Sampedro, l’entrenador que va ascendir el Nàstic a Primera l’any 2006, i que ara és el preparador dels manxecs.