25 d'agost del 2022
L’Altafulla cau davant el Juvenil de DH del Nàstic (1-3)
Ian Hurtado s’estrena com a golejador amb la samarreta groc-i-negre, mentre l’equip cerca el primer triomf de la pretemporada
El CE Altafulla ha perdut davant el Juvenil de Divisió d’Honor del Nàstic de Tarragona en el quart partit amistós de la pretemporada, que ha tingut lloc aquest dimecres 24 d’agost a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. Els altafullencs han cedit per un resultat d’1-3, i sumant així la segona derrota del període de preparació.

Després d’una primera part sense gols, els grana s’han avançat per mitjà d’Izan Berges en el 61’. La resposta dels locals ha arribat 10 minuts després amb el primer gol de Ian Hurtado, un dels nous reforços, com a futbolista groc-i-negre amb assistència de Jorge Carmona. L’exjugador del Vendrell i del Banyeres ha de ser una peça fonamental en el nou curs, com així esperen des del cos tècnic.

Els visitants s’han tornat a posar per davant amb la primera de les dues dianes de Sergi Folch en el minut 80. I quan només quedaven dos minuts per arribar als 90 reglamentaris, ha anotat el segon, el tercer del Nàstic, segons exposa l’acta del partit.

L’Altafulla suma dos empats i dues derrotes en la pretemporada, i aquest dissabte tindrà l’oportunitat de buscar la primera victòria, si bé els resultats queden en un segon pla en aquests moments. El seu rival serà el FC La Selva del Camp, que milita al Grup 2 de Tercera Catalana. El partit es jugarà a partir de les 19h al Joan Pijuan.