29 d'agost del 2022
El Nàstic perd dos punts en el tram final de l’estrena contra el Logroñés (2-2)
El torrenc Marc Álvarez ha debutat per la porta gran: titularitat, assistència, i gol per culminar la remuntada de forma provisional
El Nàstic de Tarragona ha sumat un punt en l’estrena a la lliga contra la UD Logroñés en el partit disputat aquest diumenge al Nou Estadi Costa Daurada. Bé, n’ha perdut dos, perquè quan havia fet el més difícil, remuntar el gol inicial dels visitants amb una assistència i un gol del torrenc Marc Álvarez, ha vist com els visitants l’han empatat quan quedaven dos minuts per arribar als 90 reglamentaris.

El debut del futbolista de la Torre ha estat una sorpresa. O no, perquè venia de fer una bona pretemporada, tant en els entrenaments com en els partits. S’ha guanyat la confiança del tècnic Raül Agné, i tot i que és jugador de la Pobla, sembla preparat per ajudar el primer equip en competició. En el dia ‘D’, així ho ha demostrat des de la titularitat, que ha compartit amb el poblenc Pol Domingo. Història per al futbol del Baix Gaià.

Els grana han fet un mal primer temps. Els ha costat dur a terme la nova proposta de joc que Agné pretén instaurar enguany. Sempre és complicat fer-ho quan arriba la competició. Incapaços de tenir la pilota i atacar l’àrea rival, el Logroñés ho ha aprofitat per controlar el partit i arribar al descans amb el 0-1 de Vinícius Tanque.

Després del descans, el Nàstic ha sortit amb les idees més clares, i amb algunes escomeses prèvies ha advertit al rival. En el 50’, Álvarez ha fet una jugada personal per arribar a la línia de fons, fer una centrada i que Robert Simón fes la igualada. I més tard, en el 75’, ha rematat en el segon pal un servei de cantonada servit per Javier Bonilla per culminar la remuntada.

Era el debut perfecte, o quasi, perquè Aitor Arregui ha fet l’empat a la sortida d’un altre córner. Precisament, guanyant-li la partida al torrenc, que probablement ha estat víctima d’una falta prèvia. Per Agné, ha estat una falta clara. En la roda de premsa posterior ha assegurat que, “no ens han deixat guanyar com ens va passar al final de la lliga passada”.

El de Mequinensa, però, s’ha mostrat content amb l’equip, sobretot per la reacció en el segon temps, i l’esperit de lluita que ha mostrat fins al final. “Hem mantingut l’essència del que som”, i a partir d’aquí cal millorar diversos aspectes, així com recuperar els lesionats, per competir en condicions òptimes.

El Nàstic prepararà aquesta setmana el segon partit de lliga al camp del CF La Nucía de César Ferrando, que tindrà lloc el dissabte vinent, a les 19.30h, a terres alacantines.