Esports
Foto: UD Torredembarra
07 de setembre del 2022
El Torredembarra i el Nàstic protagonitzen aquest dimecres el partit del centenari
Màxima expectació per jugar contra la referència de la demarcació, i per l’oportunitat de veure al poblenc Pol Domingo i al torrenc Marc Álvarez
La UD Torredembarra i el Nàstic de Tarragona se citen aquest dimecres, a les 19.45h a la ZEM Sant Jordi, per jugar el partit del centenari de l’entitat del Baix Gaià. Un partit especial, doncs, per al planter de Jordi Araus i per a tota l’afició torrenca, ja que s’enfrontaran a l’equip de referència de la demarcació.

Lògicament, els locals afronten la cita amb la màxima il·lusió, i també com un partit de pretemporada més per arribar en bones condicions a l’estrena a la lliga davant l’Altafulla el 17 de setembre. Encara queda una setmana i escaig per a l’inici de la competició a Tercera Catalana, mentre que els grana fa dues setmanes que juguen partits oficials a la Primera RFEF.

El fet que els tarragonins ja estiguin en lliça, condicionarà tant l’onze titular com els canvis que pugui fer Raül Agné en la visita a la Torre. Després de dos empats davant el Logroñés i la Nucía, busquen la primera victòria davant l’Intercity aquest dissabte a casa. Per tant, és lògic que el tècnic prefereixi evitar riscos i doni minuts als jugadors que tenen menys ritme i a alguns de la Pobla.

Els veïns i veïnes de la Torre, i els que es desplacin de la resta de la subcomarca, tindran moltes ganes de veure els futbolistes del Nàstic, màxim en el cas del poblenc Pol Domingo i el torrenc Marc Álvarez. Si bé han jugat tant el primer com el segon partit de lliga, i podrien fer-ho en el tercer, és probable que Agné els doni minuts perquè juguin davant la seva gent.

El partit d’aquest dimecres també servirà perquè la UDT presenti en societat la nova equipació, dissenyada exclusivament per al centenari, com així ho reflecteix la part posterior de la samarreta. Per davant és blanca amb quatre franges blaves, i amb l’escut del club al centre.
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es