23 de setembre del 2022
El Roda i el Vendrell recuperen un partit de màxima rivalitat
Els rodencs volen sumar la segona victòria en l’estrena a casa davant un oponent que ve de punxar en la jornada inaugural
La J2 del subgrup 6A de Segona Catalana ens regala un duel d’alt voltatge entre l’Atlètic Roda de Berà i el CE Vendrell. Els dos equips se citen aquest dissabte, a les 18h, al feu rodenc per recuperar una rivalitat forjada durant les darreres temporades en les quals han coincidit tant a Segona com a Tercera Catalana.

Els rodencs debuten a casa després de guanyar al camp del CD Riudoms en la jornada inaugural amb un solitari gol de ‘Chiri’. Lògicament, volen donar continuïtat al triomf a la localitat del Baix Camp amb la primera victòria davant l’afició, pensant també en “el calendari dur que tindrem després”, com ha dit l’entrenador Kiki Torres.

El tècnic tarragoní preveu un partit complicat, “com tots els de la categoria”, més si cap si tenim en compte que el duel contra el Vendrell “és com un derbi”, ha assegurat. A més, els visitants “vindran amb el mal regust de la primera jornada”.

I és que el Vendrell ve de caure davant el CF Pobla de Mafumet ‘B’ (1-3) en l’estrena del campionat, i pretén recuperar-se amb una victòria de prestigi al camp d’un dels equips amb més bagatge a la categoria. Els d’Òscar Lahoz, que compta amb l’exrodenc Xavi Moreno i l’exaltafullenc Yeray Fité, tenen el repte de millorar l’atenció defensiva en els primers minuts del partit. No debades, davant els pobletans van encaixar dos gols abans del primer quart d’hora de joc.