26 de setembre del 2022
Mal estrena del Creixell amb la derrota davant el Sant Pau (1-3)
El Catllar ‘B’ ha golejat el Bonavista ‘B’, i el filial del Roda ha caigut golejat davant el Cunit
La UE Creixell s’ha estrenat amb derrota a la lliga del Grup 24 de Quarta Catalana al caure davant el Col·legi Sant Pau Apòstol per 1-3. Un mal inici per a un equip que té la voluntat de tornar a lluitar per l’ascens, al qual li ha pesat el fet de comptar amb un jugador de camp com a porter, dues expulsions i dues errades defensives, com ha explicat el tècnic José Miguel Reyes.

Després d’encaixar dos gols en la primera part, la segona ha començat amb el penal comès per Ayoub Zouin, que li ha comportat una vermella directa. L’expulsió ha estat protestada per la banqueta local, ja que entenen que “amb el reglament a la mà, si és penal no pot ser vermella”, ha dit José Miguel Reyes.

Un altre jugador de camp, Mohamed Boulahya ha assumit la responsabilitat i ha aturat el penal. Això ha donat ànims als locals, que han descomptat per mitjà de Gerard Marquina. No obstant això, en el moment d’agafar la pilota per col·locar-la al centre del camp, s’ha originat una brega que s’ha resolt amb l’expulsió del golejador. I clar, els visitants han aprofitat la superioritat numèrica per assegurar el triomf amb l’1-3 de Jaume en el 85’.

Pel que fa als filials del Baix Gaià, el CE El Catllar ‘B’ ha golejat al Racing Bonavista per 2-5 amb una actuació estel·lar de Pau Belmonte. Ell sol ha capgirat la diana inicial de Javier Luque amb una tripleta entre el 14’ i el 34’. En l’inici del segon temps, Pere Lloret, de penal, i David Vega han encarrilat la victòria amb el cinquè i sisè gol. El local Omar Takkal ha descomptat al final.

L’entrenador del Catllar, Sergio Rodríguez, s’ha mostrat molt content per la victòria i l’actuació dels seus jugadors, que manté la bona línia del tram final de la temporada anterior.

I l’altre filial, el de l’Atlètic Roda de Berà, ha caigut golejat al camp del CF Cunit per 5-0. Després del gol d’Iván en l’11, Aitor Rodríguez ha assegurat el triomf dels del Baix Penedès amb tres gols entre el 32’ i el 55’. Un minut abans del quart gol, el rodenc Oriol Citores ha estat expulsat amb vermella directa. Poc després, Carlos Luna ha tancat la golejada.