24 d'octubre del 2022
El CEVOL Torredembarra guanya al Sayre Décimas i suma la primera victòria del curs (3-0)
L’equip d’Iñaki Bescós mostra la contundència que li ha mancat en els partits anteriors en els moments decisius
El CEVOL Torredembarra ha aconseguit la primera victòria de la temporada a costa del cuer, el CV Sayre Décimas, amb un resultat de 3-0 en la J3 de la Superlliga 2. El triomf és capital per refer-se de les dues derrotes amb les quals havia començat la lliga, situar-se en la zona mitjana i sobretot ampliar la renda amb el descens.

L’entrenador Iñaki Bescós ha dit que “era un partit assequible” pels problemes amb els quals havia arribat el rival. Tot i això, ha reconegut que ha estat “un partit difícil per a nosaltres, que ens deixa una sensació estranya”, malgrat la victòria.

A diferència dels partits anteriors, els torrencs sí que han estat encertats en els moments clau del partit. Els canaris han presentat resistència, però ha estat insuficient. Fruit d’això, els locals s’han imposat per 25-21,25-19 i 25-19. També s’ha notat que amb el pas dels entrenaments, milloren com a col·lectiu, un fet fonamental per assolir l’objectiu de la permanència.

La Torre és 7a amb 4 punts, i aquesta setmana prepararà la visita a un altre rival directe, el CN Sabadell, contra el qual ven perdre a la Lliga Catalana. El partit es jugarà el dissabte, a les 18.30h, a les Naus.

EL FEMENÍ GUANYA EN CINC SETS

El primer equip femení del CEVOL Torredembarra s’ha deixat els primers punts del curs a la pista del CH Bordils ‘B’. El més important, però, és que ha aconseguit la victòria, evidentment. El resultat ha estat de 2-3, la qual cosa li fa perdre el lideratge en benefici del CV Vilafranca ‘Verd’.

Les torrenques han remuntat després de perdre el primer set per 25-21, imposant-se per 9-25 i 20-25 en el segon i tercer set. El quart l’han perdut per 25-21, i el cinquè i decisiu l’han guanyat per 11-15.